Η ΕΠΟ ενημέρωσε το συνδρομητικό: Ο τελικός θα γίνει στο Πανθεσσαλικό

από AllAboutARIS

Δικαίωση της στάσης του ΑΡΗ και των επιλογών του και ξεβράκωμα της παραπληροφόρησης και της προπαγάνδας, που επί έναν μήνα προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι ο τελικός του Κυπέλλου θα γίνει στο ΟΑΚΑ. Για μία ακόμη φορά ξεφτιλίστηκαν και ευτέλισαν και την δημοσιογραφία, όπως θα δείτε πως θα συμβεί και στις μπαρούφες περί Playoffs μόνο με τους τέσσερις πρώτους.

Η ΕΠΟ είχε συγκεκριμένη διορία για να ενημερώσει το συνδρομητικό κανάλι που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου, για το πού θα γίνει ο τελικός.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έστειλε επιστολή στην Ομοσπονδία, λογικά το ίδιο έκανε και ο Παναθηναϊκός, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει ακόμη γνωστές λεπτομέρειες. Έτσι, η ΕΠΟ από την πλευρά της ενημέρωσε την Cosmote TV, που έχει και τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης, ότι ο τελικός θα γίνει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Όπως ακριβώς προβλέπει η προκήρυξη παρά τις παρασκηνιακές μεθοδεύσεις που υπήρξαν για να πάει το ματς στο ΟΑΚΑ.

Παρά τα όσα γράφονται και λέγονται δεξιά κι αριστερά, δεν είναι οριστικό ότι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, καθώς εκκρεμούν κάποια έργα στο Πανθεσσαλικό (κάμερες). Πλέον η Ομοσπονδία οφείλει να κάνει ό,τι πρέπει ώστε ο τελικός να γίνει με κόσμο. Το ίδιο ισχύει και για τη δημοτική αρχή που έχει την διαχείριση του γηπέδου.

Προτεινόμενα Άρθρα