Η επόμενη μέρα των μεταγραφών

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο αποκλεισμός του ΑΡΗ από την Ευρώπη αλλάζει τη συνέχεια της φετινής σεζόν αλλά όχι και τις αγωνιστικές ανάγκες.

Ο μηχανισμός της ομάδας προχωράει παρά το “μούδιασμα” των πρώτων 24ώρων από την αποτυχία της πρόκρισης. Υπάρχει άλλωστε ένα πρωτάθλημα που αρχίζει σε τρεις εβδομάδες και στόχος είναι τα κενά να καλυφθούν άμεσα.

Επιθετικός και στόπερ παραμένουν οι βασικές προτεραιότητες. Μάλιστα με τη δεύτερη περίπτωση δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να “τρέξουν” πιο άμεσα αφού υπάρχουν 1-2 περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει και με τις οποίες έχει γίνει ήδη επαφή, όντας αμφότερες αρκετά αξιόλογες.

Στο θέμα φορ, του Μούτο παρουσιάζει στασιμότητα και έτσι ο ΑΡΗΣ ήδη τις τελευταίες μέρες “σκανάρει” την αγορά για εναλλακτικές, έχοντας ήδη κάποιες σε στάδιο επαφών.

Μία τρίτη κίνηση που δεν αποκλείεται να γίνει, όπως έχει σημειωθεί το προηγούμενο διάστημα, είναι αυτή για έναν επιτελικό μέσο. Έναν παίκτη που θα πλαισιώσει τον Φακούντο Μπερτόγλιο στη θέση πίσω από τον φορ, και ο οποίος θα έχει την ικανότητα να περνάει τη μπάλα μέσα στην περιοχή.

Ο ΑΡΗΣ… δυστυχώς έχει πλέον την άνεση του χρόνου αλλά γίνεται προσπάθεια ώστε να φέρει άμεσα παίκτες στη Θεσσαλονίκη για να αξιοποιήσουν τις επόμενες εβδομάδες μέχρι τη σέντρα της Super League.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X