Η Εστουντιάντες, η Χετάφε… και ο ΑΡΗΣ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Τζόναθαν Σίλβα είναι μία από τις περιπτώσεις στην οποία εστιάζει ο ΑΡΗΣ τις τελευταίες μέρες για το αριστερό άκρο της άμυνάς του, το οποίο αποτελεί μεταγραφική προτεραιότητα αυτό το καλοκαίρι.

Ο Αργεντινός αμυντικός αποτελεί μία περίπτωση που ελκύει αρκετά τους “κιτρινόμαυρους” και ειδικά από τη στιγμή που βρίσκεται σε ένα καθεστώς αποχώρησης από την Χετάφε.

Οπως σημειώνει και το ρεπορτάζ της “mundodeportivo”, πριν από λίγες μέρες, ο παίκτης δεν θα συνεχίσει στην Αλμπαθέτε και το μέλλον του είναι στον “αέρα”, από τη στιγμή που έχει μόλις έναν χρόνο στο συμβόλαιό του με το σύλλογο της Μαδρίτης και την τελευταία διετία… περιφέρεται ως δανεικός.

Η προοπτική της Εστουντιάντες

Ο Σίλβα απασχόλησε τον Τύπο και πριν έναν μήνα, όταν υπήρξαν άρθρα περί ενδιαφέροντος της Εστουντιάντες. Η ομάδα δηλαδή από την οποία ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα.

“Πάντα μιλάει με την Εστουντιάντες (σ.σ. ο Σίλβα). Έχουμε καλή επαφή και πάντα είναι πιθανό να γυρίσει. Δεν έχουμε όμως επίσημη πρόταση στα χέρια μας”, δήλωσε πριν έναν μήνα ο εκπρόσωπός του.

Στα 29 του, ο Σίλβα δεν θα έλεγε “όχι” σε ακόμη ένα ευρωπαϊκό κεφάλαιο στην Ευρώπη, μετά τα αρκετά που μετράει ήδη σε Σπόρτινγκ Λισαβώνας και Ρόμα μεταξύ άλλων… Μένει να φανεί εάν θα αποφασίσει αυτό να είναι ο ΑΡΗΣ ή όχι…

Προτεινόμενα Άρθρα