Η ετοιμότητα του γκρουπ στην οποία ποντάρει

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η ισοπαλία και η εικόνα του ΑΡΗ στη Ριζούπολη δεν χωράει πολλές δικαιολογίες, παρά κάποια ελαφρυντικά που είχε αλλά όχι αρκετά.

Πέντε από τους βασικούς κόντρα στον Απόλλωνα επανήλθαν από κορωνοϊό. Ναι μεν αγωνίστηκαν, όμως για εκείνους που γνωρίζουν χρειάζεται ένα παραπάνω διάστημα ώστε ένας αθλητής να “πιάσει” ξανά τα απαιτούμενα επίπεδα ετοιμότητας. Ανάλογα πώς το πέρασε και ο καθένας…

Οι παίκτες αυτοί έχουν πλέον τα αγωνιστικά λεπτά της Ριζούπολης, όπως και παραπάνω κανονικές προπονήσεις ως “συμμάχους” για να παρουσιάσουν μία καλύτερη εικόνα κόντρα στη Λαμία.

Στο ίδιο πλαίσιο αλλά για διαφορετικούς λόγους μπαίνει και ο Μπαντού Εντιαγέ. Ο Σενεγαλέζος δεν συμπλήρωσε καλά-καλά τρεις “γεμάτες” προπονήσεις την περασμένη εβδομάδα, για αυτό και δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα του Μάντζιου.

Ο έμπειρος χαφ είναι “κλειδί” στη φετινή η ομάδα και θα τον χρειαστεί στο ματς της επόμενης Πέμπτης. Έδειξε άλλωστε και με τον Απόλλωνα Σμύρνης ότι ακόμα και στην κατάσταση που ήταν, στο 20λεπτο που αγωνίστηκε έδωσε μία παραπάνω ένταση στην ομάδα.

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X