Η Ευρώπη απαιτεί… μόνο νίκη!

από AllAboutARIS

‘Ενας μαραθώνιος τεσσάρων αγώνων σε δέκα μέρες, με την αφετηρία σήμερα κόντρα στον Ολυμπιακό!

Ο ΑΡΗΣ δίνει πάλι… τελικό για την Ευρώπη, υποδεχόμενος τους “ερυθρόλευκους” για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ και χωρίς περιθώρια για απώλειες μετά την ήττα στη Λεωφόρο.

Οι “κιτρινόμαυροι” θα μπουν στο γήπεδο έχοντας εικόνα από το ΑΕΚ-ΠΑΟ και με μεγάλο “πρέπει” για τη νίκη, ώστε να πλησιάσουν ακόμα πιο κοντά σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο αλλά ήρθε στη Θεσσαλονίκη με παίκτες που κρίνονται ως το φινάλε της σεζόν και έτσι θέλουν να αρπάξουν την ευκαιρία που θα τους δοθεί.

ΑΡΗΣ: Οι… βασικοί “πονοκέφαλοι” και τα πρόσωπα-έκπληξη

Τρεις σημαντικές απουσίες έχει να διαχειριστεί σήμερα ο ο Μπούργος. Ο Καμαρά τέθηκε off από τη Λεωφόρο, το ίδιο και ο Σάσα ενώ ο Γκάνεα πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή αλλά δεν πρόλαβε να είναι έτοιμος.

Σάκιτς, Χαΐροβιτς, Ασλανίδης και Μαρμαρίδης είναι τα νέα πρόσωπα στην αποστολή του σημερινού αγώνα, από την οποία απουσιάζουν επίσης οι Λόπεθ, Λούμορ, Ντένις και Μπεναλουάν (τραυματίας).

H αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Iturbe, Fabiano Leismann, Brabec, Bertoglio, Mancini, Ndiaye, Matilla, Sundgren, Luis Palma, Doukoure, M’Bakata, Sakic, Hajrovic, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης, Ασλανίδης.

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δίνει ανάσες και ευκαιρίες ο Μαρτίνς

Η μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος δημιουργεί άλλες συνθήκες για τους “ερυθρόλεκους” και το περιθώριο που δίνεται στον Μαρτίνς να μοιράσει τον χρόνο.

Ο Πορτογάλος άφησε αρκετούς παίκτες στην Αθήνα για να δώσει ανάσες, δημιουργώντας παράλληλα ευκαιρίες για άλλους στο ρόστερ. Τόσο έμπειρους όσο και νεαρούς.

Εκτός έμειναν με ενοχλήσεις οι Μπα, Σισέ, Φορτούνης, Μανωλάς και Ονιεκούρου, ενώ οι Λαλά, Μαντί, Μασούρας, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ, Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος και Βατσλίκ, επιλέχθηκε να ξεκουραστούν.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Α. Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Ελ Αραμπί, Φαντιγκά, Κανέ, Καραργύρης, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Κρίστινσον, Κούντε, Λόπες, Μαρίνος, Παπαδόπουλος, Τικίνιο, Σουρλής, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ξενιτίδης, Κινκουέ.

Η «ταυτότητα» του αγώνα

7η αγωνιστική Super League

ΑΡΗΣ-Ολυμπιακός

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

21:00, Novasports Prime

Διαιτητής: Βασίλης Φωτιάς (Πελλάς)

Βοηθοί: Ράινχαρντ Μπούξμπαουμ (Αν. Αττικής), Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας)

4ος: Γιώργος Τζόβαρας (Φθιωτίδας)

VAR: Γκιόργκι Ντιμιτρόφ (Βουλγαρίας)

Βοηθός VAR: Τρυφώνας Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

Προτεινόμενα Άρθρα