Η… ισπανική βάση και οι σκέψεις για τα πρόσωπα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό βάζει τον ΑΡΗ σε άλλη λογική τακτικά, η οποία πιθανό να επηρεάσει και τα πρόσωπα που θα επιλέξει ο Άκης Μάντζιος.

Οι ανάγκες του επερχόμενου αγώνα είναι αρκετά διαφορετικές, τη στιγμή που υπάρχει και ένας φυσιολογικός προβληματισμός για την απόδοση κάποιων ποδοσφαιριστών.

Ο Άκης Μάντζιος σπάνια ανοίγει τα χαρτιά του αλλά ήδη στο μυαλό του ζυγίζει όλα τα δεδομένα ώστε να καταλήξει μέχρι την Παρασκευή στις τελικές του αποφάσεις για τα πρόσωπα της ενδεκάδας.

Δεδομένη είναι η επιστροφή των Μόντσου και Μάγιο στο αρχικό σχήμα, με την προϋπόθεση φυσικά ότι θα έχουν και το ιατρικό “οκ” που λογικά θα δοθεί από τον γιατρό του ΑΡΗ.

Από εκεί και πέρα όμως ίσως να μην είναι οι μοναδικοί που θα επιστρέψουν στα αρχικά πλάνα του προπονητή, έχοντας στο μυαλό του πιθανές αλλαγές που περιλαμβάνουν τις θέσεις μεσοαμυντικά και τους Ζουλ-Βέλεθ να είναι δύο υποψήφιοι μεταξύ άλλων. Πράγμα το οποίο είναι και λογικό από τη στιγμή που ο ΑΡΗΣ παρουσιάζει προβληματική εικόνα ανασταλτικά αλλά και μεμονωμένα στα μετόπισθεν, την οποία πρέπει να… σβήσει σε ένα ματς πολύ υψηλών απαιτήσεων όπως αυτό με τον Ολυμπιακό.

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα