Η Κάντιθ μπλόκαρε την έξωση 88χρονης… αγοράζοντας το σπίτι της!

από AllAboutARIS

Η Μαρία Μουνιόθ, μια 88χρονη γιαγιάκα κλήθηκε να εγκαταλείψει το σπίτι της στη γειτονιά Pópulo μέχρι τις 27 Ιουνίου αφού το επί σειρά ετών διαμέρισμά της θα μετατρεπόταν σε τουριστική κατοικία. Τελικά, οι ιδιοκτήτες του σπιτιού κατέληξαν σε συμφωνία για την πώληση του σπιτιού στο Κάντιθ και έτσι διεκπεραίωσαν την αναστολή μιας έξωσης που είχε θέσει την πόλη της Ανδαλουσίας σε πολεμικές βάσεις.

Μετά από αρκετές δίκες, οι σημερινοί ιδιοκτήτες του σπιτιού είχαν την υποστήριξη της Δικαιοσύνης για να εκδιώξουν την ηλικιωμένη γυναίκα στο τέλος του μήνα. Η διαδικασία όμως έχει σταματήσει μόλις 13 ημέρες μετά την εκτέλεσή της χάρης στο Cadista club Foundation -το ίδρυμα της ποδοσφαιρικής ομάδας Κάντιθ- το οποίο αγόρασε το διαμέρισμα της Μαρία από τους ιδιοκτήτες του, την οικογένεια Μπλετράμι, και της έδωσε συμβόλαιο μίσθωσης αορίστου χρόνου για το ίδιο ενοίκιο που πλήρωνε, περίπου 90 ευρώ το μήνα, σύμφωνα με το Diario de Cadiz.

Η οντότητα θα πληρώσει το ίδιο τίμημα για το ακίνητο που πρόσφεραν στον ενοικιαστή της, 147.000 ευρώ, ποσό που είναι απρόσιτο για τη Μαρία και την οικογένειά της.

Προτεινόμενα Άρθρα