Η καλή αρχή περνάει από το Περιστέρι!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η ώρα έφτασε!

Ο ΑΡΗΣ ξεκινάει την… περιπέτειά του στη φετινή Stoiximan Super League, με σημείο εκκίνησης το Περιστέρι όπου απόψε αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο (20:30, AllAboutARIS TV LIVE, NS) για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Μετά από 40 μέρες δουλειάς σε Ελλάδα και εξωτερικό, μαζί με τις… μαζεμμένες κινήσεις ενίσχυσης, οι “κιτρινόμαυροι” αναζητούν ένα καλό ξεκίνημα σε μία απαιτητική σεζόν έχοντας μπροστά τους τον δύσκολο αλλά εφικτό στόχο της πρώτης 4άδας.

Με φιλοδοξίες αρχίζει η σεζόν και για τους Περιστεριώτες, οι οποίοι θέλουν την 5η θέση και το ευρωπαϊκό εισιτήριο, έχοντας για βασικό αντίπαλο τον ΑΡΗ.

ΑΡΗΣ: Παρόντες… σχεδόν όλοι οι νέοι

Πλην του τραυματία Πιόνε Σίστο, ο Άκης Μάντζιος πήρε μαζί του στην Αθήνα όλες τις υπόλοιπες μεταγραφές της ομάδας.

Φρίντεν, Φαμπιάνο και Σιφουέντες μετρούν μόλιες λίγες μέρες στον ΑΡΗ αλλά υπολογίζονται κανονικά για την αποψινή αναμέτρηση, από την οποία θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Ζουλ, Νταρίντα και Σουλεϊμάνοφ.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Sidklev, Hugo Mallo, Montoya, Frydek, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Fran Velez, Cifuentes, Monchu Rodriguez, Pardo, Manu Garcia, Saverio, Zamora, Diandy, Loren Moron, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μόνο μία απουσία για τον Γκαρσία

Ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν αντιμετώπισε προβλήματα μέσα στην εβδομάδα εν όψει ΑΡΗ, μέχρι χθες όμως… Ο Γιώργος Τζοβάρας, έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο ύστερα από ένα χτύπημα στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης. Εκτός επίσης, για λόγους τακτικής, οι Άγγελος Αργυρίου και Κωνσταντίνος Πομόνης.

Η αποστολή του Ατρομήτου:  Χουτεσιώτης, Κοσέλεφ, Αθανασίου, Σταυρόπουλος, Κίνι, Μπρόρσον, Τσακμάκης, Μανσούρ, Γκονθάλεθ, Μίχορλ, Μουντές, Καλοσκάμης, Ουεντραόγκο, Βρακάς, Καραμάνης, Ουάρντα, Φαν Βέερτ, Καρλίτος, Γιουμπιτάνα, Μπάκου.

Η «ταυτότητα» του αγώνα

1η αγωνιστική Stoiximan Super League

Ατρόμητος-ΑΡΗΣ

Γήπεδο: «Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου»

20:30, Novasports

Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

Βοηθοί: Μιχαήλ Παπαδάκης (Ηρακλείου), Γιώργος Στεφανής (Καρδίτσας)

4ος: Θανάσης Τζήλος (Λάρισας)

VAR: Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθός VAR: Ράινχαρτ Μπούξμπαουμ (Αν. Αττικής)

Προτεινόμενα Άρθρα