Η καριέρα, η κοινωνική δράση και η… μουσική για τον Νταμπό (vid)

από AllAboutARIS

Στο επίκεντρο ιστοσελίδας που ασχολείται κατά κύριο λόγο με την Μονπελιέ βρέθηκε ο Μπράιαν Νταμπό.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα allezpaillade, αναφέρει μεταξύ άλλων:

Βιογραφικό: Εκπαιδεύτηκε στον σύλλογο, 76 αγώνες Ligue 1, 5 αγώνες Coupe de France, 2 αγώνες Coupe de la Ligue.

Μετά τη Μονπελιέ: Σεντ Ετιέν, Φιορεντίνα, ΣΠΑΛ, Μπενεβέντο (Ιταλία), Ρίζεσπορ (Τουρκία), Άρης Θεσσαλονίκης (Ελλάδα).

Το highlightΚυριακή 17 Απριλίου 2016, ο Μπράιαν Ντάμπο σημείωσε ένα σημαντικό γκολ κατά την 34η αγωνιστική της Ligue 1 κόντρα στη Ναντ. Η σεζόν δεν ήταν απαραιτήτως ειδυλλιακή για τον Μπράιαν που αντιμετώπισε τον ανταγωνισμό από τον Μόργκαν Σανσόν. Μπόρεσε όμως να γυρίσει την πλάτη του και να τεθεί στη διάθεση της ομάδας, κάτι που δεν ήταν απαραίτητα να είναι εύκολο για έναν παίκτη με δυνατό και διεκδικητικό χαρακτήρα που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο.

Παίζοντας σε πολλές θέσεις χωρίς να βρούμε πραγματικά ποια ήταν η καλύτερη, μπορούμε εύλογα να σκεφτούμε ότι ο Μπράιαν Νταμπό έχασε μια πολύ καλύτερη καριέρα. Από την αρχή του είχαμε δει έναν τεχνικά ανώτερο και σωματικά τεράστιο παίκτη, αλλά δυστυχώς με πολλές… σπατάλες ενέργειας, ένα ελάττωμα που δεν κατάφερε ποτέ να σβήσει πραγματικά.

Εκτός αγωνιστικού χώρου, ο Μπράιαν Νταμπό έχει διακριθεί ως προστάτης της ένωσης ACES, η οποία έδωσε τη δυνατότητα σε νέους από δύσκολες γειτονιές να λάβουν υποτροφία για τις πανεπιστημιακές τους σπουδές. Το βασικό όμως που ξεχωρίζει τον Μπράιαν Ντάμπο από τους συναδέλφους του ποδοσφαιριστές είναι το πάθος του για τη μουσική. Όχι μόνο να ακούει αλλά κυρίως να παίζει, χάρη στο έμφυτο ταλέντο του στο «σχετικό ύψος» που του επιτρέπει να αναπαράγει όποιο κομμάτι ακούει. Κιθάρα, μπάσο, πιάνο κλπ.”.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X