Η… καφρίλα ζει και βασιλεύει (pic)

από AllAboutARIS

Μετά το «ΠΑΟΚΑΡΑ ΑΜΠ» πάνω από το «ΑΛΚΗ ΖΕΙΣ», το οποίο προφανώς από ντροπή προσπάθησαν να βγάλουν ως fake news, τώρα προχώρησαν ακόμη παραπάνω.

Σβήνουν τα «ΑΛΚΗ ΖΕΙΣ» για να γράψουν «λευτεριά στα αδέλφια μας». Λευτεριά δηλαδή σε αυτούς που φέρονται να σκότωσαν τον Άλκη, λευτεριά σε αυτούς που έχουν κάνει δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας.

Άραγε όταν κάποιος θεωρεί τους φερόμενους δολοφόνους και τους φερόμενους συμμετέχοντες σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, αδελφούς του, ποιος ακριβώς είναι ο σωστός χαρακτηρισμός γι’ αυτόν;

Όταν κάποιος χαρακτηρίζει ως αδέλφια τους φερόμενους δολοφόνους, είναι και ο ίδιος εν δυνάμει δολοφόνος. Έχει τα ίδια μυαλά, τις ίδιες απόψεις κι επομένως την επόμενη φορά μπορεί να κάνει ακριβώς το ίδιο. Άλλωστε γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο γίνεται η αναφορά από τον Αλέξη Κούγια για μία εγκληματική οργάνωση.

Είναι πολύ εύκολο, από τη στιγμή που για παράδειγμα το συγκεκριμένο περιστατικό έχει γίνει στην Καμάρα, να βρει η αστυνομία τους δράστες. Άλλωστε ήδη είναι σε εξέλιξη μια προανακριτική διαδικασία από τον εισαγγελέα για όσα ειπώθηκαν και λέχθηκαν στο παιχνίδι ΠΑΟΚ Β’-Ολυμπιακός Β’. Για να δούμε οι αρχές θα το πάνε μέχρι τέλος ή απλά ήταν για το θεαθήναι οι κινήσεις;

Προτεινόμενα Άρθρα