Η ΚΕΔ στέλνει στο “Βικελίδης” τον Νταμπάνοβιτς που τα έκανε… θάλασσα πέρυσι!

από AllAboutARIS

Από το Μαυροβούνιο προέρχεται η επιλογή της ΚΕΔ για την δεύτερη αναμέτρηση Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΡΗ και ΑΕΚ (17/01), επιλέγοντας τον… γνώριμο Νίκολα Νταμπάνοβιτς.

Ο Μαυροβούνιος ρέφερι ανήκει στην 1η κατηγορία της UEFA και θα έχει βοηθούς τους Τοντόροβιτς, Γιοβάνοβιτς, με 4ο τον Πολυχρόνη και στο VAR τους Ζέμπετς – Φωτόπουλο.

Ο Νταμπάνοβιτς είναι γνωστός στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό από το περσινό 0-0 της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια για τα πλέι οφ. Οι “πράσινοι” είχαν πολλά παράπονα καθώς δεν απέβαλε δύο παίκτες της Ένωσης, αρνήθηκε πέναλτι πάνω στον Βέρμπιτς ενώ στις καθυστερήσεις πήρε πίσω το πέναλτι που υπέδειξε ο ίδιος υπέρ των γηπεδούχων.

Είναι μία επιλογή πουν προκαλεί κάποια ερωτηματικά, όταν με τέτοιο… βαρύ πρότερο βίο έρχεται ξανά στην Ελλάδα ώστε να διευθύνει ένα παιχνίδι το οποίο θα κρίνει την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Να σημειωθεί επίσης ότι προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ο AVAR (Φωτόπουλος) είναι από την Ένωση Αθηνών, σε ένα παιχνίδι που παίζει μία ομάδα από την Αθήνα…

 

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα