Η κυβέρνηση του Μπαγκλαντές σκοπεύει να ζητήσει από την Αργεντινή το τρόπαιο του Μουντιάλ

από AllAboutARIS

Η τρέλα των φίλων της Αργεντινής στο Μπαγκλαντές έχει αναγκάσει την κυβέρνηση της χώρας να ετοιμάζεται να ζητήσει επίσημα την «αποστολή» του τροπαίου του Μουντιάλ.
Μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την «αλμπισελέστε» αρκετοί φίλοι της ομάδας του Λιονέλ Μέσι ξεχύθηκαν στους δρόμους της πρωτεύουσας Ντάκα και φώναζαν το όνομα του σταρ της ομάδας, καθώς παρακολουθούσαν από γιγαντοοθόνες τον τελικό με τη Γαλλία.
Μέσα στην εβδομάδα, ο υπουργός εξωτερικό του Μπαγκλαντές, Σαριάρ Αλάμ, δήλωσε ότι θα γίνει πρόταση στην Κυβέρνηση της Αργεντινής να στείλει σύντομα το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη χώρα του.
«Έχουμε ήδη ακούσει τους φίλους του Μπαγκλαντές να ζητούν να φέρουν το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Αργεντινής. Οι παίκτες της Αργεντινής έχουν αρκετές υποχρεώσεις αυτή την περίοδο. Έτσι, ακόμα κι αν οι παίκτες δεν μπορούν, προσφερόμαστε να στείλουμε το τρόπαιο στο Μπαγκλαντές με έναν εκπρόσωπο. Θα κάνουμε σύντομα την πρόταση», ανέφερε αρχικά.
«Υπάρχουν πολλοί φίλοι διαφορετικών ομάδων στη χώρα μας. Αλλά μετά τον θρίαμβο της Αργεντινής στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, φαίνεται ότι το έθνος της Νότιας Αμερικής έχει τη μεγαλύτερη βάση φιλάθλων εδώ. Η Αργεντινή είναι κυριευμένη από την τρέλα των οπαδών του Μπαγκλαντές για την ομάδα ποδοσφαίρου της Αργεντινής. Αποφάσισαν επίσης να ανοίξουν μια πρεσβεία στο Μπαγκλαντές. Ίσως οι εργασίες ξεκινήσουν πολύ σύντομα», πρόσθεσε.

 

Προτεινόμενα Άρθρα