Η Λάτσιο απέρριψε την πρόταση 20 εκ. ευρώ της Γουλβς για Μανδά και του πρόσφερε νέο συμβόλαιο

από AllAboutARIS

Η εξέλιξη του Χρήστου Μανδά στη Λάτσιο είναι πολύ μεγάλη. Ο 22χρονος πορτιέρε αποκτήθηκε αντί 1,3 εκατ. ευρώ από τον ΟΦΗ το περασμένο καλοκαίρι και μέσα σε μία σεζόν, εκτός από το γεγονός ότι ανέβηκε στην ιεραρχία, έπαιξε σε 12 ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας 9 γκολ στο παθητικό του και 6 clean sheets.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Λάτσιο να δεχθεί αρκετές «κρούσεις» το φετινό καλοκαίρι για την απόκτηση του και μάλιστα, η Γουλβς έφτασε μέχρι και το ποσό των 20 εκατ. ευρώ, καταθέτοντας και επίσημη πρόταση στην ιταλική ομάδα, η οποία, όμως, απορρίφθηκε!

Οι «λατσιάλι» έκαναν ξεκάθαρο με κάθε τρόπο ότι δεν θέλουν να πουλήσουν τον Έλληνα τερματοφύλακα καθώς τον υπολογίζουν για τη φετινή σεζόν και μάλιστα για τα βασικά… γάντια στα πλάνα του Μπαρόνι.

Την ίδια στιγμή, στο κλαμπ τον επιβραβεύουν με νέο συμβόλαιο που θα έχει πολύ αυξημένες οικονομικές αποδοχές, με το τωρινό συμβόλαιο να έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2028. Θυμίζουμε πως ο 22χρονος πορτιέρε κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας από τον Γιοβάνοβιτς.

Προτεινόμενα Άρθρα