Η λίστα των ανανεώσεων και οι πρώτες επαφές

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η πρώτη μεγάλη κουβέντα Καρυπίδη και Μπούργος πλησιάζει, σε μία χρονική περίοδο όπου ο ΑΡΗΣ δεν μπορεί να κάνει πολλά ακόμα και με τις ανανεώσεις να είναι ψηλά στην ατζέντα του.

Υπάρχει ένα γκρουπ 4-5 παικτών τους οποίους οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να διατηρήσουν στο δυναμικό τους. Δεν αποκλείεται μάλιστα μέσα στα επόμενα 24ωρα να ξεκινήσουν έναν κύκλο επίσημων επαφών, δίνοντας προτεραιότητα αυτή τη στιγμής στους Κουέστα, Ματίγια και Σούντγκρεν.

Ο πρώτος έχει το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ στα χέρια του αλλά περιμένει να ακούσει και τον ΑΡΗ. Οι Κύπριοι πάντως, χθες δεν πήραν το εισιτήριο για  τα προκριματικά του Champions League.

Ο Ματίγια έχει συμπάθειες αλλά θα πρέπει να κατεβάσει το κασέ του ώστε να παραμείνει, όπως το ίδιο θα πρέπει να κάνει και ο Σούντγκρεν που παραμένει στην Ελλάδα και περιμένει να ακούσει τον ΑΡΗ. Ο Σουηδός έχει στα χέρια του το ενδιαφέρον κάποιων ομάδων, όμως ο ίδιος λέει ότι δεν έκλεισε κάπου και περιμένει τους “κιτρινόμαυρους”.

Στον ΑΡΗ θα μπουν σε μία διαδικασία επαφών με τους παραπάνω παίκτες -και όχι μόνο αφού είναι θετικός για κάποιους ακόμα- έχοντας αισιοδοξία για την τελική έκβασή τους. Αρκεί οι συζητήσεις να κινηθούν σε λογικό επίπεδα και κοντά στα οικονομικά “θέλω” της ομάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X