Η μία τελική που κρατούσε ο Σαμόρα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Λορέν Μορόν θα απουσίαζε λόγω καρτών στο Αγρίνιο, ο Αλβάρο Σαμόρα… πρόβαρε ήδη τη φανέλα του βασικού.

Ο Κοσταρικανός αποτελεί εδώ και καιρό την εναλλακτική του Ισπανού για την κορυφή της επίθεσης. Ηταν δεδομένο λοιπόν ότι αυτός θα αποτελούσε την αιχμή του δόρατος κόντρα στον Παναιτωλικό.

Η αλήθεια είναι ότι η άμυνα του Παναιτωλικού δεν ένιωσε τόσο πολύ τον 21χρονο εξτρέμ, ο οποίος αγωνίστηκε σε μία θέση που δεν είναι η φυσική του και ούτε διαθέτει το ένστικτο του φορ. Μόλις μία ήταν η φορά που πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή. Και σε αυτή τη μία φορά έκανε το 0-4 στις καθυστερήσεις με ωραία εκτέλεση, πετυχαίνοντας το τρίτο του φετινό γκολ και πρώτο μετά από τρεις μήνες (τελευταία φορά σκόραρε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα).

Δεν είναι βέβαια μόνο το γκολ που βάζει θετικό πρόσημο δίπλα στην εμφάνισή του. Έτρέξε πολύ, βοήθησε σε αυτό το ευέλικτο και γρήγορο τρόπο παιχνιδιού που είχε ο ΑΡΗΣ και έστω για χθες έκανε τη δουλειά του ελλείψει του Μορόν και κάποιου άλλου κλασσικού επιθετικού.

Κόντρα στην ΑΕΚ θα ξεκινήσει από τον πάγκο αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα τον χρειαστεί στη διάρκεια του μεθαυριανού αγώνα, ειδικά εάν αυτός πάει στη διαδικασία της παράτασης.

 

Προτεινόμενα Άρθρα