Η “ματιά” του Μάντζιου στους “μικρούς”

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το πρόσφατο οικογενειακό διπλό με την Κ-19 δεν προσφέρεται για τόσο ασφαλή συμπεράσματα όσον αφορά την πλειοψηφία των παικτών που αγωνίστηκαν.

Ο Άκης Μάντζιος ήθελε να δώσει χρόνο σε όσους έχουν αγωνιστεί λίγο ή και καθόλου υπό τις οδηγίες του, για αυτό και αποφόρτισε τους περισσότερους βασικούς του. Δεν ήταν όμως το μόνο που έκανε το περασμένο Σαββάτο.

Αυτό το οικογενειακό διπλό έδωσε την ευκαιρία στον 53χρονο τεχνικό να έχει μία πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα και για την υπάρχουσα κατάσταση στην Κ-19, με την οποία φυσιολογικά δεν έχει προλάβει να αγωνιστεί στον τελευταίο 1,5 μήνα που βρίσκεται ξανά στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Γενικά ο Μάντζιος είναι προπονητής με διάθεση να δίνει ευκαιρίες σε Έλληνες ποδοσφαιριστές και να ασχολείται ειδικά με τους νεαρούς, όπως φαίνεται μέχρι στιγμής και από το ενδιαφέρον του για τον Μιχάλη Παναγίδη.

Ο προπονητής του ΑΡΗ είδε από ορισμένους κάποια πράγματα που του άρεσαν, όχι όμως ακόμα σε σημείο να δώσει περισσότερη έμφαση και ενδεχομένως κάποιες ευκαιρίες. Δεν το ευνοούν άλλωστε οι συγκυρίες της χρονικής περιόδου που διανύει η ομάδα.

Ο Μάντζιος φυσιολογικά έχει άλλες προτεραιότητες αυτή την περίοδο, διατηρώντας όμως το πίσω μέρος του μυαλού του και τους “μικρούς” που σίγουρα θα θέλει να δει ξανά στο μέλλον.

Προτεινόμενα Άρθρα