Η Μπάγερν… στρώνει εκατομμύρια για Κέιν!

από AllAboutARIS

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την περίπτωση του Χάρι Κέιν και την μετακίνησή του από την Τότεναμ στη Μπάγερν Μονάχου

Καθώς, μετά το ρεπορτάζ που ήθελε τους Βαυαρούς να έχουν αποσπάσει το «ναι» του διεθνούς Άγγλου σέντερ φορ σε περίπτωση αποχώρησής του από τα «σπιρούνια», ήρθε ένα ακόμα δημοσίευμα να πάει το θέμα… παρακάτω.

Με το «Athletic» να κάνει λόγο για επίσημη πρόταση από πλευράς Μπάγερν στην Τότεναμ ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ, συν διάφορα επιτεύξιμα μπόνους, προκειμένου να κάνει τον Κέιν δικό της!

Ποσό αρκετά μεγάλο, δεδομένου πως το συμβόλαιο του 29χρονου επιθετικού με τον λονδρέζικο σύλλογο ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Πιθανώς, όμως, όχι και αρκετό για τον πρόεδρο της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι, ο οποίος αξιώνει περισσότερα από 100 εκατομμύρια για να αφήσει τον πρώτο σκόρερ της ομάδας να φύγει.

«Σύμμαχος» της γερμανικής ομάδας φαίνεται να είναι ο ίδιος ο Κέιν, γνωρίζοντας άλλωστε ότι, στη Μπάγερν, θα καταφέρει -επιτέλους- να κατακτήσει και τον πρώτο επίσημο τίτλο της καριέρας του, με το «πόκερ» να έχει… μόλις αρχίσει!

Προτεινόμενα Άρθρα