Η Μπαρτσελόνα έβαλε αστρονομική ρήτρα στον Πέδρι!

από AllAboutARIS

Ο Πέδρι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα μέχρι το 2026, με τη διοίκηση των “μπλαουγκράνα” να ανακοινώνει την Πέμπτη (14/10) την οριστική συμφωνία της με τον 18χρονο ταλαντούχο Ισπανό, βάζοντας αστρονομική ρήτρα ύψους ενός δισεκατομμυρίου ευρώ.

Στο Καμπ Νου μέχρι το 2026 θα μείνει ο Πέδρι, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο έληγε το καλοκαίρι του 2022. Συγκεκριμένα. ο 18χρονος ταλαντούχος Ισπανός μέσος υπέγραψε για τέσσερα ακόμη χρόνια με τους “μπλαουγκράνα”.

Σύμφωνα μάλιστα, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο στη συμφωνία των δύο πλευρών περιλαμβάνεται ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 1 δισεκατομμυρίου ευρώ. Ποσό που αποτελεί ουσιαστικά ρεκόρ στην ιστορία του καταλανικού συλλόγου, καθώς ποτέ στο παρελθόν δεν είχε μπει τόσο μεγάλη ρήτρα για παίκτη της (κάτι που έχει γίνει αντίθετα για αρκετούς παίκτες που έχουν ανανεώσει με την Ρεάλ τα τελευταία χρόνια), με τα 800 εκατομμύρια ευρώ για τον Γκριεζμάν να συνιστά μέχρι πρότινος το υψηλότερο ποσό που έχει μπει ποτέ σε ρήτρα αποδέσμευσης ποδοσφαιριστή της.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X