Έδεσε Αραούχο με 1 δις ευρώ η Μπαρτσελόνα ! (vid)

Ο 23χρονος Ουρουγουανός διεθνής αμυντικός, Ρόναλντ Αραούχο, ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα έως το 2026, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Καταλωνίας.

Η Μπαρτσελόνα έχει ορίσει τη ρήτρα αποδέσμευσής του στο 1 δισεκατομμύριο ευρώ, ίδιο ποσό με τις ρήτρες όλων των συμβολαίων των νεαρών παικτών που ανανεώθηκαν τους τελευταίους μήνες, συμπεριλαμβανομένων των Ανσού Φάτι και Πέδρι.

Το προηγούμενο συμβόλαιό του Αραούχο έληγε τον Ιούνιο του 2023.

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την ανανέωση με ένα βίντεο που ανέβηκε στο Twitter, όπου ο Ουρουγουανός πίνει ένα ματέ (χαρακτηριστικό αφέψημα της Νότιας Αμερικής) έχοντας στο παραδοσιακό σκεύος όπου σερβίρεται, τον αριθμό 2026.

Γεύση «Nick Galis Hall» για τις Νεάνιδες του Ιπποκράτη Κω (pics)
Προηγούμενο άρθρο Γεύση «Nick Galis Hall» για τις Νεάνιδες του Ιπποκράτη Κω (pics)
Επόμενο άρθρο Ακόμη καλύτερα ο Ιτούρμπε – Ανέβασε κι άλλο ρυθμούς
Ακόμη καλύτερα ο Ιτούρμπε – Ανέβασε κι άλλο ρυθμούς

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News