Η Μπαρτσελόνα πιέζει τη La Liga για να δηλωθούν οι μεταγραφές

από AllAboutARIS

Έντονες είναι οι πιέσεις της Μπαρτσελόνα προς τη La Liga με σκοπό να δηλωθούν τα μέχρι τώρα καλοκαιρινά της αποκτήματα, υποστηρίζει η «Marca».

Οι άνθρωποι των Καταλανών θεωρούν οι λογαριασμοί του συλλόγου είναι ισορροπημένοι και ως εκ τούτου δεν υπάρχει λόγος να μην δηλωθούν οι νέοι ποδοσφαιριστές.

Η Μπαρτσελόνα αρχίζει τις υποχρεώσεις της για το ισπανικό πρωτάθλημα το προσεχές Σάββατο απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο και μέχρι τότε θέλει το ζήτημα να έχει διευθετηθεί.

Οι συμφωνίες που έχουν συνάψει μέχρι στιγμής οι «μπλαουγκράνα» τους αποφέρουν κοντά 760 εκατ. ευρώ και όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα θεωρούν πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα στις δηλώσεις των Λεβαντόφσκι, Ραφίνια, Κεσί, Κουντέ, Κρίστενσεν και των Ντεμπελέ, Γκάβι, Σέρτζι Ρομπέρτο που ανανέωσαν πρόσφατα.

Αυτό που έβγαινε από τα ισπανικά μέσα ήταν πως η La Liga δεν είχε λάβει όλες τις διαπιστεύσεις που έπρεπε από τους Καταλανούς για να εγκριθούν οι δηλώσεις, ωστόσο οι άνθρωποι του συλλόγου κάνουν τα πάντα για να επισπεύσουν τις διαδικασίες.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X