Η μπασκετική Ρεάλ στο πλευρό του Βινίσιους

από AllAboutARIS

Οι παίκτες της μπασκετικής Ρεάλ Μαδρίτης έδειξαν τη στήριξή τους στον Βινίσιους Τζούριορ!

Ο Βινίσιους Τζούνιορ έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης και η ομάδα της μπασκετικής Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε πως στέκεται στο πλευρό του.

Συγκεκριμένα, πριν το παιχνίδι με την Μπέτις, οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης έκαναν ζέσταμα φορώντας φανέλες του Βραζιλιάνου επιθετικού. δείχνοντας έτσι την στήριξή τους.

Η ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ο Βινίσιους, ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, προκάλεσε ένα κύμα στήριξης. Και ένα ακόμη βροντερό «όχι» στο ρατσισμό, με τους παίκτες του Τσους Ματέο να παίρνουν κι εκείνοι μέρος σε αυτό, στεκόμενοι στο πλευρό του Βραζιλιάνου.

Ο οργανισμός της Ρεάλ δεν θα μείνει εκεί, καθώς σύμφωνα με την As, η ποδοσφαιρική Ρεάλ θα τοποθετήσει πανό στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ένα πανό κατά του ρατσισμού ενώ στο 20’ το παιχνίδι θα διακοπεί προσωρινά προκειμένου οι οπαδοί της ομάδας να φωνάξουν το όνομα του Βραζιλιάνου. Η επιλογή του σχετικού λεπτού μόνο τυχαία δεν είναι αφού πρόκειται για τον αριθμό που φοράει στη φανέλα του ο Βινίσιους.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εκδώσει ανακοίνωση για το περιστατικό του αγώνα με τη Βαλένθια και αναφέρει πως τέτοιες πράξεις συνιστούν έγκλημα μίσους, τονίζοντας παράλληλα πως σκοπεύει να απευθυνθεί στον Γενικό Εισαγγελέα.

https://twitter.com/RMBaloncesto/status/1661434394077265933?s=20

Πηγή: sportal.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X