Η νέα “αξιολόγηση” του Μενέντες

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το ξεκίνημα του Τζόναθαν Μενέτες στον ΑΡΗ τον βρίσκει στιγματισμένο από χαμένες ευκαιρίες, σε σημείο που παρομοιάζεται με τον Ράφαελ Καμάτσο.

Ο Αργεντινός εξτρέμ έχει πάρει ευκαιρίες που δεν αξιοποίησε έως τώρα, “κουβαλώντας” ακόμα στις συνειδήσεις του κόσμου αλλά και μέσα του τις ευκαιρίες απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου.

Η αλήθεια είναι ότι δέχθηκε κριτική υπέρ του δέοντος, σε σημείο να ισοπεδώνεται… Πράγμα άδικο όταν η σεζόν βρίσκεται ακόμα στο ξεκίνημά της και έχει αρκετό δρόμο μπροστά της.

Με την έλευση του Άκη Μάντζιου, όλο το ρόστερ μπαίνει σε μία διαδικασία εκ νέου αξιολόγησης στην οποία συμπεριλαμβάνεται και ο 29χρονος εξτρέμ.

Ο προπονητής του ΑΡΗ βλέπει τον Μενέντες να κουβαλάει ένα βάρος και να προσπαθεί ακόμα να προσαρμοστεί, μαζί με τις στιγμές που αναζητά για να αλλάξει τον ρου της παρουσίας του στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Αργεντινός διαθέτει καλά χαρακτηριστικά, τα οποία ωστόσο ακόμα δεν έχει βγάλει στο γήπεδο. Και αν δεν το κάνει σε βάθος χρόνου, δεν θα έχει σημασία ο,τιδήποτε άλλο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι περιλαμβάνεται στις περιπτώσεις παικτών που θα τύχουν μίας πιο ειδικής διαχείρισης από τον Μάντζιο, με στόχο να πάρει πράγματα από αυτόν σε βάθος χρόνου. Άλλωστε ο προπονητής του ΑΡΗ έχει καλή προϊστορία σε αυτό το κομμάτι, με παίκτες όπως ο Μαντσίνι τον οποίο βοήθησε στην αλματώδη εξέλιξή του και τον… ξεκόλλησε από τον ρόλο του ρολίστα, αλλά και με τον Σούντγκρεν ή τον Γκάνεα.

Μένει να φανεί εάν θα κερδίσει το στοίχημα και με τον Μενέντες…

 

Προτεινόμενα Άρθρα