Η Παρί ζητά 220 εκατ. ευρώ για να αφήσει τον Νεϊμάρ να φύγει

από AllAboutARIS

Η Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως προτιμάει να συνεχίσει χωρίς τον Νεϊμάρ, με τη MARCA ωστόσο, να αναφέρει πως το μεγάλο κώλυμα είναι μίας πιθανής αποχώρησης του Βραζιλιάνου είναι το ποσό ύψους 220 εκατ. ευρώ που ζητούν οι Παριζιάνοι,

Τα σενάρια των τελευταίων ημερών θέλουν τον Νεϊμάρ να είναι “φευγάτος” από την Παρί Σεν Ζερμέν και την Παρί να ψάχνει τον τρόπο να λύσει το συμβόλαιό του, το οποίο ανανέωσε την περσινή σεζόν μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Βέβαια, δημοσίευμα της Equipe ανέφερε πως υπήρχε οψιόν για αυτόματη επέκταση για άλλα δύο χρόνια. Αν και προτεραιότητα του Βραζιλιάνου διεθνή ήταν να συνεχίσει στο Παρίσι, όλο αυτό το κλίμα δυσαρέσκειας που έχει δημιουργηθεί για το πρόσωπό του τον ωθεί εκτός ομάδας.

Σύμφωνα με τη MARCA όμως, υπάρχει μία μεγάλη δυσκολία για τους Παριζιάνους. Προκειμένου να μη ζημιωθούν οικονομικά, δεδομένου ότι ο 30χρονος στοίχισε στον σύλλογο 222 εκατ. ευρώ, για να τον αφήσουν να φύγει ζητούν σχεδόν το ίδιο ποσό, κατά δύο εκατομμύρια μικρότερο, δηλαδή 220 εκατ. ευρώ.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X