Η παρουσία του Τζούρασεκ στον ΑΡΗ με αριθμούς (pic+vid)

από AllAboutARIS

Ο Νέβεν Τζούρασεκ αποτελεί και επίσημα παρελθόν για τον ΑΡΗ, με τους Κιτρινόμαυρους να ανακοινώνουν τη λύση της συνεργασίας τους μαζί του. Ο Κροάτης βρήκε ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του κι έτσι τα πράγματα έγιναν πιο απλά για έναν ποδοσφαιριστή, που δεν βρισκόταν στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας.

Ο Τζούρασεκ αποκτήθηκε πέρσι το καλοκαίρι, ως επιλογή του τότε τεχνικού διευθυντή, Ρόμπερτ Παλίκουτσα. Πολλές οι προσδοκίες από έναν 25χρονο χαφ, με συμμετοχές στην εθνική ομάδα της Κροατίας. Ωστόσο αυτές ουδέποτε δικαιώθηκαν.

Αν και ξεκίνησε ως βασικός, σταδιακά έχασε τη θέση του στην ομάδα, ενώ και κάποιοι τραυματισμοί τον κράτησαν πίσω. Κατέγραψε 29 συμμετοχές με τη φανέλα του ΑΡΗ (18 για το Πρωτάθλημα, 4 για τα πλέι οφ, 4 για τα προκριματικά του Europa Conference League και 3 για το Κύπελλο), με συνολικό χρόνο συμμετοχής 1211 λεπτά.

Σκόραρε και δύο φορές, μία με τη Ντιναμό Κιέβου στο Βουκουρέστι κι άλλη μία την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, απέναντι στον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο.






Προτεινόμενα Άρθρα