Η περίπτωση Ρόουζ, τα δεδομένα και η Λέγκια

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το… σαφάρι του ΑΡΗ στη μεταγραφική αγορά περιλαμβάνει πολλές αναζητήσεις για πολλές θέσεις. Με προτεραιότητες ή όχι.

Στη δεύτερη κατηγορία βρίσκεται το κέντρο της άμυνας και η τουλάχιστον μία προσθήκη που θέλει να κάνει η ομάδα. Μάλιστα οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μία προχωρημένη περίπτωση τις τελευταίες μέρες, τη στιγμή που έγινε κουβέντα και για ένα πολύ γνώριμο πρόσωπο. Αυτό του Λίντσεϊ Ρόουζ.

Οι άνθρωποι της ομάδας συζήτησαν για τον Γάλλο στόπερ πριν μερικές μέρες… και το άφησαν εκεί, χωρίς άλλη προέκταση για την ώρα.

Στην Αλκμήνης δεν θα έλεγαν όχι στην περίπτωση ενός παίκτη που ξέρει πολύ καλά τα αποδυτήρια της ομάδας. Πρόκειται όμως για έναν παίκτη που δεσμεύεται με συμβόλαιο και μάλιστα με αρκετά καλές απολαβές (περίπου 500 χιλιάδες ευρώ)

Από το περιβάλλον του παίκτη δεν προκύπτει επαφή με τον ΑΡΗ, με τον ίδιο να μην θέτει θέμα αποχώρησής του από τον πολωνικό σύλλογο, σε αντίθεση με δημοσιεύματα από την Πολωνία που τον συμπεριλαμβάνουν σε λίστα παικτών που είναι υπό αποχώρηση, ίσως και λόγω της μέτριας σεζόν από τα μισά της χρονιάς και μετά. Σίγουρα θα σκεφτόταν τον… επαναπατρισμό στη Θεσσαλονίκη, αλλά μόνο εάν έμενε ελεύθερος και για την ώρα δεν διαφαίνεται κάτι τέτοιο.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X