Η… πλάτη της διαιτησίας στον Παναθηναϊκό

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ έχει να κατηγορεί τον εαυτό του και μόνο αυτόν για τη χθεσινή “γκέλα” κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, σε αντίθεση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια των πλέι οφ.

Η διαιτησία αλλοίωσε τα ντέρμπι των “κιτρινόμαυρων” με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, βάζοντας και αυτή το… χεράκι της για να μείνουν οι “κιτρινόμαυροι” χωρίς τη νίκη σε αυτές τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Ακριβώς το αντίθετο δηλαδή από αυτό που συμβαίνει με τον Παναθηναϊκό.

Οσοι είδαν το ματς στη Λεωφόρο, διαπίστωσαν για ακόμη μία αγωνιστική την… πλάτη που βάζει ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ στους “πράσινους”. Πέναλτι στον Σάσα που δεν δίνεται στο “Βικελίδης”… Πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ που δεν δίνεται στη Λεωφόρο, με το οποίο θα μπορούσε να γίνει το 2-2 και το “τριφύλλι” να μείνει μόνο στην 5η θέση.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι η πιο ευνοημένη στη διαδικασία των πλέι οφ και είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι προσπαθούν να την κρατήσουν ζωντανοί στο “κυνήγι” της Ευρώπης, με τον ΑΡΗ από την άλλη να έχει υποστεί τη μεγαλύτερη αλλοίωση στα παιχνίδια του.

Προτεινόμενα Άρθρα