Η πολιτεία πως επιτρέπει να γίνονται όλα αυτά σε ένα κρατικό γήπεδο;

H παραδοχή Μπέου ότι οι κάμερες στο Πανθεσσαλικό θα είναι έτοιμες στις 3 Ιουνίου, φανερώνει ξεκάθαρα ότι όλο αυτό, από την στιγμή που παραδέχεται ότι όλα θα είναι έτοιμα για να λειτουργήσουν μία εβδομάδα μετά τον τελικό, ότι έγινε επίτηδες.

Όχι ότι χρειαζόταν να το επιβεβαιώσει ο ίδιος αλλά οι ευχές του για τον Κόντη, να το πάρει ο Παναθηναϊκός, και οι ασυναρτησίες του και όσα αναληθή είπε τα οποία οδηγούν την ΠΑΕ ΑΡΗΣ στο να τον κάνουν αγωγή φανερώνουν και τις προθέσεις του.

Όπως λειτούργησε για το νέο σύστημα των Play off (για να δούμε θα περάσει;) έτσι λειτούργησε και σε αυτή τη περίπτωση, αλλά εδώ το θέμα είναι σοβαρό, δεν εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι είναι στον ΝΠΣ Βόλο, εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι ως δήμαρχος της πόλης διαχειρίζεται ένα κρατικό γήπεδο.

Η ευθύνη λοιπόν κ.Μητσοτάκη, κ. Βρούτση και κ. Μαρινάκη που κάνατε δηλώσεις για το συγκεκριμένο θέμα, ότι είναι ντροπή ο τελικός κυπέλλου να γίνεται χωρίς κόσμο, βαραίνει εξ ολοκλήρου εσάς γιατί επιτρέψατε σε ένα κρατικό γήπεδο να το διαχειρίζεται ο Αχιλλέας Μπέος.

 

Κάλεσε Πανιώνιο και Ηρακλή η ΔΕΑΒ για τα επεισόδια στο Final Four (vid)
Προηγούμενο άρθρο Κάλεσε Πανιώνιο και Ηρακλή η ΔΕΑΒ για τα επεισόδια στο Final Four (vid)
Επόμενο άρθρο Μεξικό: Αιματοκύλισμα ανάμεσα σε καρτέλ ναρκωτικών – Τουλάχιστον δέκα νεκροί στο Ακαπούλκο
Μεξικό: Αιματοκύλισμα ανάμεσα σε καρτέλ ναρκωτικών – Τουλάχιστον δέκα νεκροί στο Ακαπούλκο

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News