Η προσέγγιση κρίνει την ενδεκάδα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δύο δρόμοι για τον Άκη Μάντζιο στο αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και αυτός που θα επιλέξει θα είναι εκείνος που θα κρίνει την ενδεκάδα του ΑΡΗ.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε κυκλώσει από καιρό το αποψινό παιχνίδι, το οποίο… δεν είναι τελικός αλλά δεν παύει να είναι με τον αντίπαλό της στον τελικό του Κυπέλλου. Ένα δεδομένο που δημιουργεί συνθήκες δοκιμών και μία μέτρηση δυνάμεων, ειδικά από τη στιγμή που και οι “πράσινοι” θα μπουν με κίνητρο απόψε λόγω πρωταθλήματος.

Στην περίπτωση της “πρόβας’ το μόνο που είναι πιθανό να αλλάξει είναι ο παίκτης πίσω από τον Μορόν, με τον Γκαρθία να παίρνει ξανά φανέλα βασικού.

Εάν ο Μάντζιος πάει ξανά στη λογική του ροτέισον, τότε κάποιες σίγουρα “παίζουν”. Πίσω στην άμυνα ίσως να μην αλλάξει τίποτα σε κανένα σενάριο, παρά μόνο εάν μπουν στην εξίσωση Ρόιυζ και Φεράρι. Ο πρώτος όμως δεν πατάει καλά ενώ ο δεύτερος μόλις επέστρεψε από τραυματισμό

Στο κέντρο η απουσία του Βερστράτε, αλλά και εκείνη του Βλέλθ κάνουν ακόμα πιο ξεκάθαρες τις επιλογές των Νταρίντα και Ζουλ στα χαφ.

Στα εξτρέμ οι Σουλεϊμάνοφ-Σαβέριο έχουν προβάδισμα, με τον Μορόν να έχει επίσης τον πρώτο λόγο για την κορυφή της επίθεσης και τον Ανσαριφάρντ να ακολουθεί με τις δικές του πιθανότητες.

Προτεινόμενα Άρθρα