Η… προσοχή για επιθετικό και τα δεδομένα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μία από τις κομβικές προσθήκες του ΑΡΗ μέσα στο καλοκαίρι -ban επιτρέποντος- είναι η μία που θα γίνει σίγουρα στην κορυφή της επίθεσης.

Το “9” έχει… ταλαιπωρήσει αρκετά την ομάδα την τελευταία τριετία, με τελευταίο παράδειγμα το λάθος που έγινε στην περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου. Ένα λάθος το οποίο κόστισε αγωνιστικά, οικονομικά και οι “κιτρινόμαυροι” δεν θέλουν να το επαναλάβουν.

Η επιλογή του επιθετικού αποτελεί μία πιο… ιδιαίτερη αποστολή, αφού άπαντες επιθυμούν να περιορίσουν το περιθώριο της αποτυχίας και να δώσουν στην ομάδα αυτό που της έλειψε πέρυσι.

Δύο περιπτώσεις προκρίνονται… για την ώρα

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΑΡΗΣ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με δύο επιθετικούς από την αγορά του εξωτερικού, οι οποίοι “κουμπώνουν” στα χαρακτηριστικά που έχει θέσει ο Άκης Μάντζιος ως βασικά κριτήρια. Δηλαδή γρήγοροι και αθλητικοί, ώστε να ταιριάξουν με το έντονο τέμπο που έχει το παιχνίδι του Έλληνα τεχνικού.

Πρόκειται για δύο πολύ καλές περιπτώσεις για τις οποίες ο ΑΡΗΣ έχει όλα τα δεδομένα στα χέρια του και δεν αποκλείεται άμεσα να φανεί που θα κάτσει η… μπίλια ή αν θα προκύψει κάτι άλλο.

Οσον αφορά πάντως την περίπτωση Μακέντα που κυκλοφόρησε χθες, αυτό που “βγαίνει” μέσα από την ομάδα είναι ότι ο ΑΡΗΣ δεν έχει ασχοληθεί μαζί της αφού ως γνωστόν έχει ρίξει όλο το βάρος στην αγορά του εξωτερικού.

Προτεινόμενα Άρθρα