Η προσπάθεια του Μόντσου και το… σερί

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δύο μέρες ακόμα για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ, με τον Μόντσσου Ροντρίγκεθ να μπαίνει χθες σε κομμάτι του προγράμματος της ομάδας και να προπονείται για πρώτη φορά μετά από μέρες.

Ο Ισπανός αισθάνεται καλύτερα και άνοιξε ένα “παράθυρο” αισιοδοξίας για να προλάβει έστω να μπει στην αποστολή του μεθαυριανού αγώνα, δίχως να είναι ακόμα δεδομένο.

Ο παίκτης θα εξαντλήσει τα περιθώρια έως αύριο αλλά δίχως να παρθεί το οποιοδήποτε ρίσκο εάν δεν κριθεί 100% έτοιμος, λόγω και των ντέρμπι που ακολοθούν κόντρα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Έτσι κι αλλιώς ο Άκης Μάντζιος ετοιμάζει όλη την εβδομάδα τους Νταρίντα και Ζουλ, με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα για να είναι ο παρτενέρ του Σιφουέντες.

Το σερί και το… κίνδυνος

Ο πρώην χαφ της Ρεάλ Βαγιαδολίδ χαρακτηρίστηκε ως… μηχανάκι πριν καν πατήσει το πόδι του στη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος ήταν το απόλυτο των 42 συμμετοχών πέρυσι στη La Liga 2.

Το τελευταίο ματς πρωταθλήματος που έχασε ήταν και το τελευταίο της Βαγιαδολίδ στη La Liga τη σεζόν 2022-23. Συγκεκριμένα τον Μάιο του 2023…  Πέρυσι βέβαια δεν έπαιξε και στο Κύπελλο αλλά την ίδια στιγμή πήγαινε non-stop στο πρωτάθλημα με 90λεπτα σχεδόν σε όλα τα ματς που έπαιξε.

Λίγες ακόμα ώρες για να φανεί εάν θα σπάσει το σερί ή αν θα συνεχιστεί…

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα