«Η προσφορά του ΑΡΗ δείχνει άμεση έξοδο για τον Μοντσού»

από AllAboutARIS

Όπως αναφέραμε το πρωί μέσα από το AllAboutARIS.gr   ο Μόντσου Ροντρίγκες δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό φιλικό της Βαγιαδολίδ με την diariodevalladolid  να αναφέρει ότι η προσφορά που πραγματοποίησε ο ΑΡΗΣ δείχνει την άμεση έξοδο του ποδοσφαιριστή.

 

Ο Μόντσου Ροντρίγκεθ μπορεί να ζει τις τελευταίες ώρες του ως ποδοσφαιριστής της Βαγιαδολίδ. Η προσφορά του Άρη… και το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής παρακολούθησε τους συμπαίκτες του από τον πάγκο δίχως να μπει στο γήπεδο δείχνει άμεση έξοδο. Ο Μόντσου κάθισε δίπλα στον Ιβάν Σάντσεθ δίχως να βάλει παπούτσια και είναι φανερό σημάδι της αποχώρησής του από το κλαμπ», έγραψε η ιστοσελίδα «diariodevalladolid.es».

Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο προπονητής της ισπανικής ομάδας, Πάουλο Πετσολάνο, ρωτήθηκε για την απουσία του Μόντσου. Ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του. Αφού είπε ότι ήταν για «θεσμικούς λόγους» στη συνέχεια είπε… «θα γίνει οτιδήποτε είναι καλύτερο για τον οργανισμό. Αν αποφασίσει (ο Μόντσου) να φύγει ή να μείνει, είναι δεκτό. Είμαστε όλοι εδώ για την ανάπτυξη (του οργανισμού»).

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα