Η πρώτη δημόσια ομιλία της Ειρήνης Καρυπίδου για τον ΑΡΗ (vid)

από AllAboutARIS
Η Ειρήνη Καρυπίδη έδωσε το παρών ως προσκεκλημένη στο συνέδριο με τίτλο «Καταπολέμηση του αντισημιτισμού μέσα και μέσω του αθλητισμού», που πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο συνόδου του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ στη Γενεύη και συμπίπτει με την 75η επέτειο του Οικουμενική Διακήρυξη για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για πρώτη φορά τοποθετήθηκε δημόσια και αναφέρθηκε στην ομάδα, όσον αφορά την παρουσία της στο συνέδρια και τις κοινωνικές της δράσεις, μιας και ο ρόλος της δεν είναι απλά στο γήπεδο και στο καθαρά αθλητικό κομμάτι.

Η ομιλία της είναι στα αγγλικά φυσικά, ενώ κέρδισε τις εντυπώσεις από το πάνελ, δίπλα της βρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας της UEFA , Θόδωρος Θεοδωρίδης.

Στο συγκεκριμένο συνέδριο το παρών έδωσαν προσωπικότητες από την πολιτική και τον αθλητισμό. όπως ο γνωστός για τα Αρειανά του αισθήματα και αντιπρόεδρος της προώθησης του ευρωπαικού τρόπου ζωής στην Ε.Ε., Μαργαρίτης Σχινάς, ο Λέον Σαλτιέλ εκπρόσωπος του ΟΗΕ και της ΟΥΝΕΣΚΟ, ο Γενικός Γραμματές της UEFA, Θόδωρος Θεοδωρίδης.
Ο ΑΡΗΣ ήταν η μοναδική ομάδα από την Ελλάδα που έδωσε το παρών, μαζί με «μεγαθήρια» του ευρωπαικού ποδοσφαίρου, όπως την Τσέλσι, την Ντόρντμουντ και την Φέγενορντ.

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς στην ομιλία του εξέφρασε την χαρά του για την παρουσία του αγαπημένου του ΑΡΗ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εϊμαι περήφανος που ο αγαπημένος μου ΑΡΗΣ είναι κομμάτι αυτή της προσπάθειας, χάρη στα αδέλφια Καρυπίδη»

Το φόρουμ διοργανώθηκε με την υποστήριξη των αποστολών του ΟΗΕ της Αργεντινής, της Αυστρίας, της Κροατίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ελλάδας, του Ισραήλ, της Ολλανδίας, της Ισπανίας, της Σουηδίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της UNESCO.

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X