Η πρώτη δοκιμασία για το βάθος του ρόστερ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Παναιτωλικός είναι ο επόμενος αντίπαλος του ΑΡΗ και το παιχνίδι για το οποίο προετοιμάζεται από χθες. Στο μυαλό του Άκη Μάντζιου όμως δεν υπάρχει μόνο.

Φυσικά οι Αγρινιώτες βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Είναι όμως ο πρώτος “κρίκος” μίας αλυσίδας τριών αγώνων που θα δώσει η ομάδα σε διάστημα επτά ημέρων. Οπως επίσης είναι η πρώτη δοκιμασία για το αριθμητικό βάθος που διαθέτει το ρόστερ.

Ο Μάντζιος καλείται να διαμορφώσει ένα πλάνο διαχείρισης για τα επόμενα τρία ματς και να μοιράσει το ροτέισον, ώστε να παρουσιάσει μία ανταγωνιστική και “φρέσκια” ομάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους δυνατούς βαθμούς μέχρι την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος.

Πλην της θέσης του φορ ο προπονητής του ΑΡΗ διαθέτει πλειάδα επιλογών στις υπόλοιπες, έχοντας βέβαια κάποιους αστερίσκους στο κέντρο λόγω των Νταρίντα, Τζούρασεκ και Ρουπ που για την ώρα βρίσκονται στα “πιτς”.

Ο έμπειρος τεχνι΄κος θα αξιολογήσει τις ανάγκες των τριών αγώνων και αναλόγως θα πάρει τις αποφάσεις του, έχοντας δύο πανομοιότυπα παιχνίδια με Παναιτωλικό, Κηφισιά και ένα αρκετά διαφορετικό και πιο απαιτητικό ματς στον Πειραιά, το οποίο μοιάζει αρκετά με αυτό της Τούμπας.

 

Προτεινόμενα Άρθρα