Η πρώτη εικόνα και οι τελικές αποφάσεις

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τα ερωτηματικά για την ενδεκάδα του ΑΡΗ είναι λίγα αλλά συγκεκριμένα και αυτή την εβδομάδα, η οποία είναι βέβαια αρκετά διαφορετική σε σχέση με την προηγούμενη.

Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έχει άλλες απαιτήσεις και μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, απαιτώντας και μία πιο προσεγμένη διαχείριση από τον Τόλη Τερζή τόσο στα πρόσωπα όσο και στην αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας.

Οσον αφορά πάντως το πρώτο κομμάτι η χθεσινή προπόνηση έδειξε… και δεν έδειξε όσον αφορά τις επιλογές του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος σήμερα θα κάνει τις τελικές του δοκιμές και θα “κλειδώσει” τις επιλογές του για την πρεμιέρα των πλέι οφ.

Στην άμυνα ο Οντουμπάζιο έχει προβάδισμα για να πάρει τη θέση του Εμπακατά και να επιστρέψει στα δεξιά. Ο Ετέμπο θα είναι σίγουρα στα χαφ και μένει να φανεί  αν θα υπάρξει έκπληξη στα αριστερά της άμυνας με τον Μαζικού αντί του Πίρσμαν.

Πέραν του Νιγηριανού, το θέμα που παραμένει στον άξονα είναι αυτό του παίκτη πίσω από τον Καμαρά. Η απουσία του Ρουπ περιορίζει τις επιλογές του Τερζή και ο Πάλμα μοιάζει ως η προφανής λύση για ακόμη ένα ματς, με το δεύτερο σενάριο που έχει τις λιγότερες πιθανότητες να περιλαμβάνει την προώθηση του Νταρίντα και τη χρησιμοποίηση του Ντουκουρέ. Δύσκολα όμως θα υπερισχύσει του πρώτου.

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X