Η πρώτη εικόνα της προετοιμασίας, ο Πίρσμαν και οι αριθμοί

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ολα τα βλέμματα, όλη η αγωνία του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ έχει… πέσει πάνω από το μεταγραφικό. Την ίδια στιγμή υπάρχει μία ομάδα στο Ρύσιο που προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν σχεδόν μία εβδομάδα προπονήσεων… Οχι με το υλικό που θα ήθελε ιδανικά ο Χερμάν Μπούργος, αλλά με την επιστροφή των διεθνών ισορροπείται αρκετά η κατάσταση ενώ ετοιμάζονται και οι πρώτες αφίξεις.

Νέο πρόσωπο υπάρχει βέβαια και αυτό είναι ο Μάρβιν Πίρσμαν.

Ο Βέλγος είναι αυτός που τραβάει πάνω του τα περισσότερα βλέμματα και υπάρχει ικανοποίηση για τη μέχρι τώρα παρουσία του, όπως και για τους αριθμούς με τους οποίους ήρθε στη Θεσσαλονίκη.

Ικανοποίηση με τους αριθμούς υπάρχει σχεδόν για όλους τους ποδοσφαιριστές, με εξαίρεση 1-2 περίπτώσεις που όμως εντάσσονται και στα πλαίσια του φυσιολογικού.

Στο γενικότερο πλαίσιο, η μπάλα υπάρχει αλλά όχι τόσο πολύ με τη μορφή τακτικής έως τώρα, κάτι που μέχρι ένα σημείο είναι και φυσιολογικό. Ο Μπούργος έχει ρίξει το βάρος σε συγκεκριμένα κομμάτια, πρόγραμμα το οποίο θα διαφοροποιήσει μέσα στο επόμενο διάστημα και ειδικά στην Αυστρία με τα τρία φιλικά που θα δώσει η ομάδα.

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X