Η “πρώτη”, οι παρουσίες και… απουσίες

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σε διαδικασία ετοιμασιών για το ξεκίνημα της προετοιμασίας βρίσκονται άπαντες στον ΑΡΗ, παράλληλα με τα ζητήματα που αφορούν τον σχεδιασμό της ομάδας.

Στις 12 ξεκινούν τα ιατρικά/εργομετρικά των παικτών, με την πρώτη προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για τις 15 του μήνα και τις παρουσίες σε αυτήν να αποτελούν ένα ζήτημα.

Αυτό έχει να κάνει κυρίως με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται και ήδη έχουν ενημερωθεί, σε αντίθεση με κάποιους που παραμένει στο “ντεμί”.

Οπως και να’ χει ο ΑΡΗΣ έχει ενημερώσει όλους τους παίκτες που έχουν συμβόλαιο να βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη προς τα τέλη της επόμενης εβδομάδας για τις καθιερωμένες εξετάσεις και εν συνεχεία για την έναρξη των προπονήσεων, με μοναδικό απόντα τον διεθνή Μπράμπετς.

Ολα αυτά τη στιγμή που η ομάδα δεν έχει μπορέσει να λύσει ακόμα κάποιο συμβόλαιο, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας ίσως με 1-2 ποδοσφαιριστές. Με τους περισσότερους πάντως έχει θέσει ως… κανόνα ότι πρέπει να κλείσει πρώτα κάποιες μεταγραφές για να προχωρήσει και τη διαδικασία των αποχωρήσεων.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X