Η… πόρτα άνοιξε για τον Ενκουλού

από Νίκος Παπαδόπουλος

Εδώ και κάποιες εβδομάδες ο Νικολά Ενκουλού περιμένει καρτερικά την ευκαιρία του για να πάρει φανέλα βασικού στον ΑΡΗ.

Ο Καμερουνέζος ήρθε με ερωτηματικό δίπλα στην κατάστασή του. Αυτό φρόντισε να το σβήσει ο ίδιος αρκετά γρήγορα, φτάνοντας σε σημείο να θεωρείται έτοιμος δύο εβδομάδες μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη.

Από εκεί και μετά, το θέμα ήταν οι συνθήκες… Φαμπιάνο-Μπράμπετς είναι οι παίκτες από τους οποίους ξεκινάει η ενδεκάδα -μαζί με τον Κουέστα- οπότε ο 32χρονος μπήκε… στην αναμονή, παίρνοντας παράλληλα τα πρώτα του λεπτά ως αλλαγή στην Τρίπολη. Και μάλιστα ως χαφ, ελλείψει άλλων επιλογών.

Μία τιμωρία ή ένας τραυματισμός φαινόταν ότι θα του ανοίξουν την πόρτα της ενδεκάδας. Δυστυχώς για τον ΑΡΗ και τον Γιάκουμπ Μπράμπετς συνέβη το δεύτερο…

Η απουσία του Τσέχου για τις επόμενες 20-30 μέρες -μπορεί και λιγότερο ανάλογα με την αποθεραπεία του- δίνει στον Ενκουλού την ευκαιρία που περίμενε, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας στον Βόλο.

Ετσι όπως ήρθαν τα πράγματα, το 90λεπτο που πήρε κόντρα στο Ουζμπεκιστάν μοιάζει ακόμα πιο χρήσιμο για τον αγωνιστικό του ρυθμό, μαζί με όσα λεπτά πάρει το μεσημέρι της Τρίτης (27/09) κόντρα στη Νότια Κορέα.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X