Η Ρεάλ ανακαίνισε το Μπερναμπέου και τα ενοίκια στη περιοχή αυξήθηκαν κατά… 50%

Μπορεί η περιοχή Σαμαρτίν της Μαδρίτης να μην ήταν ποτέ ιδιαίτερα οικονομική για να ζήσει κανείς, ωστόσο η ανακαίνιση του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» έχει φέρει εκρηκτική άνοδο τιμών στα σπίτια!

Όπως αναφέρουν ισπανικά Μέσα, μετά την έναρξη των εργασιών στο γήπεδο της Ρεάλ το 2019, οι τιμές στην περιοχή άρχισαν να ανεβαίνουν ανεξέλεγκτα, φτάνοντας στο 46%!

Ενδεικτικά, το τετραγωνικό μέτρο τιμάται πλέον στα 6.285 ευρώ έναντι 4.225 το 2016, ενώ σε έρευνα της El Pais, αναφέρεται πως από τα 145 σπίτια προς ενοικίαση που ελέγχθηκαν, μόλις οκτώ ήταν κάτω από τα 1.200 ευρώ τον μήνα.

Δύο εξ αυτών, που βρίσκοντσαι στα 995, ήταν 17 και 21 τετραγωνικά αντίστοιχα…

Πέραν αυτού, κάτοικοι της συνοικίας Ισπανοαμέρικα όπου βρίσκεται το «Μπερναμπέου» φέρονται να ανησυχούν ως προς τα πολλά περισσότερα events που θα γίνονται στο ανακαινισμένο γήπεδο από εδώ και πέρα.

«Όποιος έρχεται να μείνει εδώ, θέλει την ησυχία του. Ένα ή δύο ματς την εβδομάδα δεν είναι κάτι, πλέον όμως θα έχει events κάθε μέρα», τα λόγια μεγαλομεσίτη στο Relevo…

Δικαστήρια Θεσσαλονίκης: Νέος απειλητικός φάκελος αποδείχθηκε… βιβλίο
Προηγούμενο άρθρο Δικαστήρια Θεσσαλονίκης: Νέος απειλητικός φάκελος αποδείχθηκε… βιβλίο
Επόμενο άρθρο H Kaizen Gaming δημιουργεί το Kaizen Foundation και ανακαινίζει το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης σε ένα έργο 3,8 εκ. Ευρώ.
H Kaizen Gaming δημιουργεί το Kaizen Foundation και ανακαινίζει το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης σε ένα έργο 3,8 εκ. Ευρώ.

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News