Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζει ήδη το έδαφος για τον Κιλιάν Μπαπέ!

από AllAboutARIS

Το «love story» της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Κιλιάν Μπαπέ θα έχει δεδομένα νέα επεισόδια. Μετά από ένα καλοκαίρι αυτό του 2023 κατά το οποίο πολλοί πίστευαν ότι ο Γάλλος σταρ θα άφηνε τελικά τη γαλλική πρωτεύουσα και την Παρί για να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο κύριος ενδιαφερόμενος είχε πάρει την απόφαση να μείνει στο Parc des Princes, επιθυμώντας να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με τους Γάλλους και έτσι πήρε (ξανά) παράταση η μεταγραφή του στη «βασίλισσα».

Η απόφασή του, ώθησε τη διοίκηση τη ομάδας του Παρισιού στο να τον απομακρύνει από την ομάδα, πριν αλλάξει γνώμη και τον αφήσει τελικά να ενταχθεί στις προπονήσεις του Λουίς Ενρίκε. Πρέπει να πούμε ότι με δεδομένο το πώς ξεκίνησε, το επιτελείο πιθανότατα θα δει τον Μπαπέ να αποχωρεί χωρίς να αφήνει ούτε ευρώ στα ταμεία της ομάδας.

Ακόμη χειρότερα, η Παρί Σεν Ζερμέν πρέπει να του πληρώσει πολλά μπόνους επιβράβευσης, όλα για να τον δουν να υπογράφει πιθανώς το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης -ή άλλη ομάδα- τον Ιανουάριο. Οι Μαδριλένοι κάνουν υπομονή…

Στη σημερινή της έκδοση (15/10) η Marca εξηγεί ότι από την πλευρά των «Μπλάνκος» περιμένουν τον Γάλλο σταρ. Η εφημερίδα αναφέρει ότι σε 78 ημέρες, ή δυόμιση μήνες, η Ρεάλ θα μπορέσει να διαπραγματευτεί με τον 24χρονο Γάλλο επιθετικό. Σε περίπτωση όμως που ο τελευταίος δεν επεκτείνει το συμβόλαιό του στην Παρί, κάτι που φαίνεται να είναι και το πιο πιθανό.

Οι Μαδριλένοι πάντως αρχίζουν να προετοιμάζουν το έδαφος. Προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται και οι τελευταίες δηλώσεις του Χοσέ Μανουέλ Οτέρο Λάστρες, μέλους του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου. «Ελπίζουμε ότι ο Μπαπέ θα έχει το ίδιο σκεπτικό με τον Μπέλινγχαμ. Έχω εμπιστοσύνη στην άφιξή του. Θα πετύχει πολλά όταν φτάσει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Διαφορετικά, θα περιπλανηθεί… Θα κερδίσει μια μέρα Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα φαίνεται ότι η PSG είναι λιγότερο δυνατή από πριν, γιατί δεν έχει πια τόσο καλούς παίκτες. Η Ρεάλ Μαδρίτης εγγυάται ασφάλεια, σοβαρότητα, που δίνει αποτελέσματα. Έχω πεποίθηση ότι θα πει ‘ναι’ μόλις μείνει ελεύθερος. Γεννήθηκε για να παίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης, αυτό είναι προφανές», είπε.

Προτεινόμενα Άρθρα