Η Ρόμα έφερε πίσω τον μικρό Σάμουελ που δήλωνε απογοητευμένος από το ποδόσφαιρο! (vid)

από AllAboutARIS
Μετά την ήττα στο ντέρμπι με την Γιουβέντους, ο μικρός Σάμουελ είχε απογοητευτεί, κι υποσχέθηκε να μην ξαναδεί ποδόσφαιρο, όμως η Ρόμα τον κάλεσε να ανανεώσουν το «συμβόλαιο οπαδών».

Το σημείωμά του είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ήταν μια αγνή, παιδική, αγανάκτηση. Η ήττα με ανατροπή της Ρόμα από τη Γιουβέντους τον είχε πικράνει τόσο πολύ που είχε αποφασίσει να αποκηρύξει το ποδόσφαιρο και να παρακολουθεί πια μόνο μπάσκετ.

Σε μια κόλλα Α4 είχε μοιραστεί την στεναχώρια του γράφοντας: «Αρκετά! Από 3-1 η Ρόμα σε 4-3 η Γιουβέντους. Δεν θα είμαι πια οπαδός του ποδοσφαίρου. Δεν θα υποστηρίζω πλέον το ποδόσφαιρο. Αγαπημένο άθλημα: μπασκετ. Υπόσχομαι να μην πανηγυρίσω άλλο πια για το ποδόσφαιρο: Ναι! Είναι επίσημο!».

Οι «τζιαλορόσι» όμως δεν άφησαν τα πράγματα έτσι. Αποφάσισαν να προσεγγίσουν τον μικρό Σάμουελ (περί ου ο λόγος) ώστε οι δύο πλευρές να ανανεώσουν το συμβόλαιο «αγάπης». Κάλεσαν τον μικρό στα γραφεία της ομάδας του γνωστοποίησαν την επιθυμία τους, κι εκείνος δέχθηκε!

– Σκέφτηκε ποτέ σοβαρά να εγκαταλείψεις τη Ρόμα;, τον ρώτησαν.

– Όχι, αποκρίθηκε εκείνος.

Και έπειτα ο αρχηγός της ομάδας Λορέντζο Πελεγκρίνι μπήκε στην αίθουσα και τον ρώτησε για πόσο θέλει να ανανεώσουν το συμβόλαιο με τον πικρό να απαντάει: «για μια ζωή!».

Προτεινόμενα Άρθρα