Η Σίτι «καθάρισε» την Μπάγερν στο Τόκιο

από AllAboutARIS

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 2-1 της Μπάγερν Μονάχου σε φιλικό προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (26/7) στο Τόκιο.

Ο 20χρονος Τζέιμς Μακάτι, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, άνοιξε το σκορ για τους «πολίτες» στο 21ο λεπτό. Στο ημίχρονο, ο τεχνικός των Βαυαρών, Τόμας Τούχελ, άλλαξε όλη την ενδεκάδα των πρωταθλητών Γερμανίας, την ώρα που ο Πεπ Γκουαρδιόλα έκανε οκτώ αλλαγές σε σχέση με το αρχικό σχήμα που είχε παρατάξει στο ματς. Ο Ματίς Τελ ισοφάρισε για την Μπάγερν στο 81ο λεπτό, ωστόσο ο Έμερικ Λαπόρτ χάρισε τη νίκη στους πρωταθλητές Ευρώπης στο 86΄.

Η Σίτι θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης την Κυριακή (30/7) στη Σεούλ, προτού επιστρέψει στην Αγγλία για να αναμετρηθεί με την Άρσεναλ στις 6 Αυγούστου για το Community Shield.

Από την πλευρά της, η Μπάγερν θα δώσει ακόμη ένα φιλικό στο Τόκιο, κόντρα στην ιαπωνική Καβασάκι Φροντάλε, ενώ στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ στη Σιγκαπούρη, στις 2 Αυγούστου. Ακολούθως οι πρωταθλητές Γερμανίας θα δώσουν κόντρα στη Μονακό επί γερμανικού εδάφους το τελευταίο φιλικό τους, στις 7 Αυγούστου.

Προτεινόμενα Άρθρα