Η σιωπή της ΑΕΚ και οι “αγώνες που κερδίζονται μέσα στο γήπεδο”!

από AllAboutARIS

Και έτσι ξαφνικά κάποιοι… επιστήμονες προσπαθούν να σκαρφιστούν νέους τρόπους για να μείνει ο ΑΡΗΣ εκτός Ευρώπης.

Αφού το -6 δεν έπιασε τόπο, τώρα ακούμε και διαβάζουμε για τον Ρούμπεν Παλαθουέλος, τον οποίο ο κ. Σαράκης λογίζει ως παίκτη της ομάδας! Και όλα αυτά για μία οφειλή του Γενάρη προς τον παίκτη ενώ οι φάκελοι των ομάδων για την ευρωπαϊκή αδειοδότηση εξετάζονται μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου.

Εδώ φυσικά μπαίνει στην εξίσωση και η ΑΕΚ. Οχι ότι υποκίνησε κάτι αλλά κακά τα ψέματα είναι η άμεσα ενδιαφερόμενη σε περίπτωση που ο ΑΡΗΣ μείνει σκανδαλωδώς εκτός Ευρώπης.

Η Ένωση ήταν εκείνη που στο θέμα των ιατρικών δελτίων του ΠΑΟΚ δεν άσκησε ένσταση και έχασε τη 2η θέση που οδηγούσε στα προκριματικά του Champions League. Και ο λόγος ήταν η ηθική που υπερθεμάτιζε στην ανακοίνωση που εξέδωσε τότε.

Για να τη θυμηθούμε…

«H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι δεν πρόκειται να ασκήσει το νόμιμο δικαίωμα ένστασης, που έχει βάσει των διατάξεων του ΚΑΠ, εναντίον του κύρους του αγώνα της με τον ΠΑΟΚ.

Η πρωτοφανής περίπτωση αντικανονικής συμμετοχής δώδεκα ποδοσφαιριστών του αντιπάλου μας, λόγω μη ανανέωσης των Δελτίων Υγείας (ειδικά αυτήν την εποχή) και η δεδομένη συμμετοχή μας στα προκριματικά του Champions League, αν προχωρούσαμε σε ένσταση, δεν αλλάζει τα πιστεύω μας.

Ποτέ καμία διαπραγμάτευση, κανένα βαθμολογικό ή οικονομικό όφελος, όσο μεγάλο κι αν είναι, δεν πρόκειται να μας εκτρέψει από το δρόμο τον οποίο ακολουθούμε απαρέγκλιτα επί σχεδόν έναν αιώνα.

Η ακλόνητη και επιβεβαιωμένη διαχρονικά και με υψηλό τίμημα θέση της ομάδας μας ότι οι αγώνες κερδίζονται και χάνονται στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά δεν πρόκειται ποτέ να μπει σε διαπραγμάτευση και δεν δύναται να αλλοιωθεί ακόμα και μπροστά στην επίτευξη ενός τόσο σημαντικού στόχου”.

Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε εάν η Ένωση θα σπάσει τη σιωπή της και θα δείξει ηθική στάση όπως τότε ή αν θα παραμείνει βουβή, τη στιγμή που οι ρεπόρτερ της κάνουν λόγο για ελπίδες Ευρώπης ενώ τότε μιλούσαν για ήθος.

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X