Η Σπέτσια βυθίζεται και έκανε δώρο στη… Βερόνα!

από AllAboutARIS

Βύθισε τη Σπέτσια η Μόντσα! Η ομάδα του Ραφαέλε Παλαντίνο πέρασε από το «Αλμπέρτο Πίκο» επικρατώντας 2-0, με τους φιλοξενούμενους παρότι αδιάφοροι βαθμολογικά να κάνουν τη ζημιά στους «αετούς».
Οι νικητές με αυτό το τρίποντο έφτασαν τους 44 βαθμούς, όσους και η 8η Μπολόνια και η παρθενική τους συμμετοχή στη Serie A συνδυάζεται με εξαιρετική πορεία. Την ίδια ώρα, οι γηπεδούχοι έμειναν στους 27 και βρίσκονται μόλις στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού, με το Κρεμονέζε-Βερόνα πλέον να αποκτά μεγάλη σημασία. Διότι οι γηπεδούχοι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί και με νίκη θα βρεθούν στο -5 από τη σωτηρία, ενώ οι φιλοξενούμενοι με ισοπαλία πιάνουν τη Σπέτσια και με νίκη την προσπερνάνε.

Στα αμιγώς αγωνιστικά, ο Κολπάνι έφτιαξε το προβάδισμα της ομάδας του, με τον Τσουρία να γράφει το 1-0 στο 21ο λεπτό. Με τον Αουγκούστο στο φινάλε του ημιχρόνου να χάνει μεγάλη φάση για να δώσει αέρα δύο τερμάτων στη Μόντσα. Εσπόζιτο και Αγκουντέλο είχαν τις στιγμές τους στο τελευταίο τέταρτο του ματς για να φέρουν το σκορ στα ίσα, με τον Αουγκούστο από την ασίστ του Ματσίν στο 90’+3’ να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Προτεινόμενα Άρθρα