Η σπαζοκεφαλιά στα εξτρέμ

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ έχει μπει σε διαδικασία προετοιμασίας για το επερχόμενου ντέρμπι με την ΑΕΚ, ένα ματς που έχει την εξής ιδιαιτερότητα. Γίνεται λίγα 24ωρα πριν από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το παραπάνω πρακτικά σημαίνει πως ο Άκης Μάντζιος είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει σε διαχείριση του υλικού του και για λόγους προστασίας συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αναμένεται να έχουν βασικό ρόλο στο ματς της προσεχούς Τετάρτης.

Νταρίντα και Σαμόρα δεν υπολογίζονται λόγω τιμωριών, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το πώς θα διαχειριστεί ο Έλληνας τεχνικός τη θέση των εξτρέμ. Όπως προαναφέραμε Σαμόρα δεν υπάρχει, ωστόσο επιστρέφει ο Σαβέριο. Την ίδια ώρα, φαίνεται πως ο Σουλεϊμάνοφ ίσως θέλει τις ανάσες του, οπότε ο Μάντζιος θα πρέπει να αποφασίσει τις επιλογές του. Οι διαθέσιμοι εξτρέμ στο ρόστερ, εκτός από τους Σαβέριο και Σουλεϊμάνοφ (οι οποίοι λογικά πάνε για βασικοί στον ημιτελικό), είναι οι νεαροί Παναγίδης και Μπένετ. Ο πρώτος έχει να παίξει καιρό, ο δεύτερος είναι σε φάση προσαρμογής ακόμη.

Γίνεται εύκολα αντιληπτός ο προβληματισμός του Έλληνα τεχνικού για το ποιοι θα παίξουν ως wingers στο ματς με την ΑΕΚ.

Προτεινόμενα Άρθρα