Η σταθερά του Πίρσμαν και η επιλογή του Μαζικού

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τα πλάνα του Τόλη Τερζή έχουν μετρημένα ερωτηματικά και αυτή την εβδομάδα, ασχέτως που ο βαθμός δυσκολίας είναι πολύ μεγαλύτερος λόγω του ντέρμπι.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει έναν “μπούσουλα” για την ενδεκάδα από τις αρχές της εβδομάδας και θα αλλάξει μόνο ό,τι χρειάζεται, με την άμυνα να έχει σίγουρα νέο πρόσωπο τον Οντουμπάζιο και τον Μαζικού από την άλλη πλευρά να διεκδικεί τη θέση του Πίρσμαν.

Ο Βέλγος έχει προβάδισμα για να ξεκινήσει αύριο αλλά ως επιλογή υπάρχει και ο Κονγκολέζος, τον οποίο ο Τερζής είχε χρησιμοποιήσει στο ματς του 1ου γύρου “σβήνοντας” τον Νάρεϊ από το παιχνίδι λόγω της ταχύτητάς του. Ένας τομέας στον οποίο ο Πίρσμαν υστερεί.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα δεν τα πήγε καλά στο ντέρμπι της Τούμπας και ειδικά στα διαστήματα που ο ΠΑΟΚ πίεσε αρκετά.

Οι δύό τους έχουν μοιραστεί φέτος το αριστερό άκρο της άμυνας και οι αριθμοί το επιβεβαιώνουν έχοντας από 19 συμμετοχές και με τον Πίρσμαν να υπερτερεί στα λεπτά με 1448 έναντι 1330 του Μαζικού.

Ο Πίρσμαν έχει καθιερωθεί βασικός στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια και φυσιολογικά έχει το προβάδισμα να ξεκινήσει αύριο, εκτός αν αλλάξει σκέψη ο Τερζής περισσότερο για τακτικούς λόγους.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X