Η συμπεριφορά που “χάλασε” τον Μάντζιο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το τελικό 4-1 από τον Ολυμπιακό “πόνεσε” τον ΑΡΗ ως σκορ αλλά και ως εικόνα, το αποτέλεσμα της οποίας στο τελευταίο μισάωρο έφερε και την ευρεία νίκη των “ερυθρόλευκων”.

Η εικόνα των παικτών ενόχλησε τον Άκη Μάντζιο περισσότερο και από το αποτέλεσμα, δίχως να κρύβεται στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα και μιλώντας ανοικτά για αυτά που δεν του άρεσαν.

Ο προπονητής του ΑΡΗ μίλησε ανοικτά και δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει σκληρή γλώσσα, κάνοντας λόγο για μία ομάδα που τα παράτησε και εξαφανίστηκε μετά το δοκάρι του Νταρίντα και το 2-1 του Ελ Κααμπί. Και δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Πέρα από τη διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων ή τις αντοχές του ΑΡΗ που μειώνονταν όσο περνούσε η ώρα και ο Ολυμπιακός παρέμενε σε υψηλό τέμπο, υπάρχει και το αρνητικό της νοοτροπίας που επίσης έκανε τη διαφορά στο τελευτεαίο ημίωρο μαζί με όλα τα παραπάνω.

Η ομάδα φάνηκε να αδειάζει απότομα και είναι ένα από τα πολλά ζητήματα που θα κληθεί να διαχειριστεί ο προπονητής τις επόμενες εβδομάδες, μαζί με την τακτική βελτίωση των παικτών ή τις εντάσεις τους ώστε να ανταποκρίνονται καλύτερα και σε μεγαλύτερα διαστήματα σε αγώνες υψηλού τέμπο.

Προτεινόμενα Άρθρα