Η συνέχεια… στο Περιστέρι

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ έκανε την αρχή με τις νίκες κόντρα στον Παναθηναϊκό. Το ζητούμενο είναι, όμως, να υπάρξει και συνέχεια. Και αυτήν πρέπει να τη δώσει κόντρα στον Ατρόμητο.

Οι “κιτρινόμαυροι” παίζουν στο Περιστέρι στις 19:30 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS Prime), για το δεύτερο διαδοχικό “τρίποντο¨, που θα τους πάει στο +1, αλλά και τη δεύτερη από τις τρεις σερί νίκες που θέλουν πριν την επόμενη διακοπή της Super League.

Το σύνολο του Μάντζιου έχει την ποιότητα και την ψυχολογία για τη νίκη, σε ένα ματς που πετυχαίνει τον Ατρόμητο σε αλλαγή προπονητή.

Ο Γιώργος Παράσχος διαδέχθηκε τον Άνχελ Λόπεθ μόλις τα τελευταία 24ωρα και αυτόματα δημιουργεί μία ιδιαιτερότητα που αναγκάζει τον ΑΡΗ να παραταχθεί… υποψιασμένος

ΑΡΗΣ: Μείον τρεις στο Περιστέρι

Στη δεδομένη απουσία του Λούμορ ήρθαν να προστεθούν ακόμα δύο ονόματα για τον Άκη Μάντζιο. Μπερτόγλιο και Ιτούρμπε είναι off για το επόμενο διάστημα -αμφότεροι τραυματίστηκαν κόντρα στον Παναθηναϊκό, ανοίγοντας χώρο στην αποστολή για νέα πρόσωπα.

Μπεναλουάν, Χαιροβιτς αλλά και Σιαμπάνης επανήλθαν στα πλάνα του Μάντζιου, ο οποίος θα “κόψει¨ έναν από την τελική 20άδα λίγο πριν την αποψινή σέντρα.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Denis Cesar De Matos, Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Sakic, Kamara, Fabiano Leismann, Brabec, Mancini, Ndiaye, Lucas Sasha, Jeggo, Matilla, Mohanad Ali, Sundgren, Ganea, Benalouane, Hajrovic, Δεληζήσης, Μάνος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Εποχή “Οτσαλάν” και η ανάγκη για το αποτέλεσμα

Ο ΑΡΗΣ έπεσε ακριβώς πάνω στην αλλαγή προπονητή στον Ατρόμητο. Μέσα σε μόλις λίγα 24ωρα ο Άνχελ Λόπεθ αποτέλεσε παρελθόν και ο Γιώργος Παράσχος τον διαδέχθηκε, κάνοντας ντεμπούτο στο αποψινό παιχνίδι.

Ο πολύπειρος τεχνικός δεν υπολογίζει στους τραυματίες Χατζησαια και Κλωναρίδη.

Η αποστολή του Ατρόμήτου: Πίριτς, Μανδάς, Γιαννιώτης, Βασιλαντωνόπουλος, Κιβρακίδης, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Γκαλβάο, Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Νάτσος, Καρτάλης, Σάλομον, Μουνίθ, Μπεντινέλι, Πισάνο, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης, Κωτσόπουλος, Τζαβίδας.

Η «ταυτότητα» του αγώνα

4η αγωνιστική Super League

Ατρόμητος-ΑΡΗΣ

Γήπεδο: «Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου»

19:30, Novasports

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Περράκης (Αθηνών)

Βοηθοί: Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας), Αντώνης Σινιοράκης (Χανίων)

4ος: Σπυρίδων Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

 

VAR: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας)

Βοηθός VAR: Δημήτρης Σαμοιλης (Αθηνών)

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X