Η συνέχεια της φόρμας και της… νοοτροπίας

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το παιχνίδι με την Καλλιθέα περιλαμβάνει για τον ΑΡΗ τον αυτονότητο στόχο της νίκης και δύο στοιχήματα για το σύνολο του Άκη Μάντζιου.

Το πρώτο φυσικά είναι η συνέχεια στο σερί και κυρίως στη φόρμα με την οποία πήγε η ομάδα στην περίοδο της διακοπής. Κάτι που περνάει πρώτα μέσα από τη νοοτροπία, που αποτελεί το δεύτερο στοίχημα του ΑΡΗ.

Το mentality ήταν στο επίκεντρο της προετοιμασίας για το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στη Λαμία και δεν γίνεται να λείπει από το επερχόμενο κόντρα στην Καλλιθεά.

Ενα ακόμη παιχνίδι απέναντι στους θεωρητικά “μικρούς” του πρωταθλήματος, ,το οποίο οι παίκτες δεν πρέπει να δουν υπεροπτικά και να υποτιμήσουν, ώστε να μην πέσουν θύμα έκπληξης. Η Καλλιθέα άλλωστε είναι μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις με το ποδόσφαιρο που παίζει, βάζοντας δύσκολα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ κατά σειρά.

Ο Μάντζιος γνωρίζει όλα τα παραπάνω αρκετά καλά. Για αυτό και στη χθεσινή προπόνηση προέκτεινε το αγωνιστικό στο πνευματικό και επεσήμανε στους παίκτες του τη σωστή νοοτροπία την οποία πρέπει να επιδέιξουν στο ματς της επόμενης Κυριακής (20/10).

Ο προπονητής του ΑΡΗ είχε κάνει το ίδιο πράγμα πριν τη Λαμία και το συνεχίζει, κρατώντας τους παίκτες του σε πνευματική εγρήγορση πέραν της αγωνιστικής.

Προτεινόμενα Άρθρα