Η… συνταγή του 3-3 δεν βγήκε αυτή τη φορά

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η ενδεκάδα του ΑΡΗ κόντρα στην ΑΕΚ επηρεάστηκε από προβλήματα αλλά και μία 1-2 στοχευμένες αλλαγές του Άκη Μάντζιου, καταλήγοντας τυχαία ή όχι στη… συνταγή του 3-3.

Πλην των Οντουμπάζιο και Ρόουζ, όλοι οι υπόλοιποι της ενδεκάδας ήταν ίδιοι με εκείνους που ξεκίνησαν στο 3-3 του “Κλεάνθης Βικελίδης”, με τους Φαμπιάνο και Φατόρε να λείπουν από την αρχική ενδεκάδα.

Ο Άκης Μάντζιος πόνταρε στην ομάδα αυτή ότι θα διαχειριστεί την πίεση της ΑΕΚ τουλάχιστον ως το ημίχρονο, ώστε από το 45 και μετά να κάνει σταδιακά τις αλλαγές του. Οι παίκτες του όμως μπήκαν πολύ άσχημα στο παιχνίδι, με αρκετά λάθη και αδυναμία πάνω στο πρέσινγκ της Ένωσης. Μία κατάσταση μέσα από την οποία ήρθε το 2-0 που έπεσε βαρύ στις πλάτες των κιτρινόμαυρων και φάνηκε ότι δεν μπόρεσαν να το διαχειριστούν.

Ο ΑΡΗΣ όχι μόνο προδόθηκε από την κακή του αμυντική λειτουργία αλλά την ίδια στιγμή ήταν κακός επιθετικά με μοναδική καλή στιγμή αυτή του Σαβέριο.

Ο Μάντζιος ίσως να πάει σε άλλη διαχείριση στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής (21/04) με την Ένωση, έχοντας και κάποιες παραπάνω επιλογές διαθέσιμες αλλά και με βάση την εικόνα του χθεσινού αγώνα.

 

Προτεινόμενα Άρθρα