Η τελική ευθεία και ο Φαμπιάνο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σε διαδικασία αντίστροφης μέτρησης για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μπαίνει από σήμερα ο ΑΡΗΣ.

Το μεγάλο ντέρμπι με τους “πράσινους” πλησιάζει και η προετοιμασία των “κιτρινόμαυρων” μπαίνει στην τελική της ευθεία, τη στιγμή που στο αντίπαλο “στρατόπεδο” υπάρχει για την ώρα η Τσέλσι.

Άπαντες βέβαια στον Παναθηναϊκό αντιλαμβάνονται ότι το ντέρμπι της Κυριακής είναι σαφώς πιο κρίσιμο από το ματς με τους Άγγλους, έχοντας περισσότερο να χάσουν από τους “κιτρινόμαυρους”.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι ο ΑΡΗΣ δεν έχει κίνητρο… Υπάρχει και είναι πολύ μεγάλο μάλιστα, με τον Άκη Μάντζιο να δουλεύει για ακόμη μία εβδομάδα τόσο αγωνιστικά όσο και πνευματικά την ομάδα.

Στο πρώτο σκέλος ο 55χρονος τεχνικός περιμένει σήμερα να δει την κατάσταση του Φαμπιάνο. Ο Βραζιλιάνος ταλαιπωρείται από ίωση αλλά κάνει τρέξιμο και ίσως σήμερα δοκιμάσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Διαφορετικά θα είναι αμφίβολος για το ματς της Κυριακής.

Από εκεί και πέρα ο Μάντζιος καλείται να αποφασίσει για την ενδεκάδα και ειδικότερα για τις δύο θέσεις στα αριστερά, με τους Φρίντεκ και Σίστο να έχουν περισσότερες πιθανότητες αυτή την εβδομάδα για να πάρουν φανέλα βασικού. Οχι όμως κάτι δεδομένο για την ώρα…

Προτεινόμενα Άρθρα